Mire se vini

Akcioni Humanitar ne ndihm te vllezerve dhe motrave qe iknin nga Luftat ne Siri  Kurban Bajram 2016 . Kufiri Kroacis me Sërbin

Akcioni Humanitar ne ndihm te vllezerve dhe motrave qe iknin nga Luftat ne Siri  Kufiri Hungari me Sërbin

Kalo te paneli